Over ons

‘I’ — Interieur

Naast het realiseren van totaalrenovaties met de firma Inovar zijn zaakvoerders Adriaan en Thomas gepassioneerd door interieurdesign en handgemaakte meubelen. In 2022 werd dit de start van hun bedrijf ‘ITTO’, waar elk exemplaar 100% met de hand wordt gemaakt. De beginletter ‘I’ staat enerzijds voor Interieur en anderzijds voor de subtiele verbinding tussen beide bedrijven.

‘T’ — Team

De ‘T’ verwijst dan weer naar het hechte Team dat de design tafels mogelijk maakt. Zonder een perfect geolied team van medewerkers en leveranciers zou het niet mogelijk zijn om te doen wat wij doen. De combinatie van gedrevenheid, plezante werksfeer en liefde voor wat we doen, maakt van ITTO een onbreekbaar team.

‘T’ — Tijd

Voor elke tafel nemen wij onze Tijd en zijn gefocust op ieder detail. Vertrekkende vanuit expertise en ervaring worden de tafels op maat gemaakt en wordt elk model uit de collectie persoonlijk door Adriaan en Thomas ontworpen. Er kruipt veel geduld, passie en liefde in elk exemplaar en wij streven naar perfectie. Dat is ook te zien aan het eindresultaat, elke tafel leveren wij met trots af aan de klant.

‘O’ — Organische vorm

Op het eerste zicht zou men kunnen denken dat de lijnen van de tafels met de vrije hand zijn getekend. Dat is omdat wij in plaats van hoekige, klassieke meubelen, unieke en organische vormen verkiezen. In combinatie met de minerale uitstraling van de stuc worden zo speelse eyecatchers vervaardigd die een bepaalde sereniteit uitstralen.