Werkwijze

Elke tafel wordt vakkundig in ons atelier met de hand ontworpen met uitermate veel aandacht voor detail en perfectie. Het unieke uitzicht wordt gecreëerd door de behandeling met minerale kalkpleister. Dit natuurlijk product en deze specifieke techniek zorgen voor een unieke en rustgevende uitstraling. Doordat het zo hard als beton is en perfect watervast wordt het vaak voor vloeren en wanden gebruikt, maar het kan ook aangebracht worden op meubilair om een gelijkaardige sfeer te creëren. De producten die ITTO gebruikt hebben steeds een Belgische oorsprong.

Hoe gaan we te werk?

Stuc met hand & spatel aanbrengen

Met het nodige vakmanschap wordt de stuc met hand en spatel in verschillende lagen op de tafels aangebracht en gepolierd. Op die manier worden wordt een unieke en minerale uitstraling gecreëerd met subtiele kleurnuances. 

Meerdere lagen hoogwaardig vernis

Om de tafels tenslotte extra bescherming te bieden worden er tenslotte meerdere lagen hoogwaardige vernis op geplaatst.
Elk stuk is op die manier volledig waterbestendig, krasvast en onderhoudsvriendelijk. Het heeft een natuurlijke, minerale kalk-look en voelt zacht aan.

Natuurlijke pigmenten met prachtige kleurnuance

Onze stuc bevat natuurlijke pigmenten die ervoor zorgen dat er prachtige kleurnuances ontstaan. Om een gevoel van sereniteit te verkrijgen wordt er vaak gekozen voor aardse kleuren en natuursteenkleuren, maar andere kleuren zijn zeker ook bespreekbaar.

Handgemaakt, elk design is uniek.

Veel aandacht voor detail & perfectie.

Wil je een afspraak maken?